Terminskurs Yoga & Meditation

Jag ger även fortsättningsvis möjlighet att praktisera hemifrån, för dig som inte kan eller vill ta dig till studion i Göteborg. Du kan antingen vara med live via zoom på onsdagar kl.12-13 eller ta del av inspelningen i efterhand, när det passar dig. Klasserna ligger sedan kvar här resten av terminen.

Varje undervisningstillfälle använder asana, pranayama och mudra för att nå specifika öppningar i kroppen, samt stärka och rena densamma. Chantande av mantra, mytologiskt berättande och djupgående filosofi tar även stor plats, alltsammans tillgängligt, humoristiskt och ömt presenterat, med intresse för gruppens gemensamma mål och välbefinnande i centrum.

Kursen startar den 1 september och fortsätter fram t.om den 24 november (uppehåll v.44).


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i närmare 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Kursen inleds v.35 och avslutas v. 47. Därefter har du tillgång till klasserna i ytterligare två veckor.
Var vänder jag mig om jag har frågor?
Du vänder dig direkt till Tova som svarar dig inom en dag.

Varmt välkommen att studera tillsammans med mig och fördjupa din yoga, utefter dina förutsättningar!

Get started now!