Yoga för hela året

ett klassbibliotek fyllt av asana, mantra, mudra och mytologi

Längtar du efter att komma in i, eller återuppta, en daglig yogapraktik men vet inte var du ska börja?

Letar du efter yogaklasser som är specifikt anpassade till en viss del av året?

Älskar du filosofi och mytologi och vill att din stund på mattan ska medföra mer än endast fysisk träning?

Eller är du kanske yogalärare och söker inspiration för din undervisning?

Då har jag skapat ett klassbibliotek för dig, fullproppat med olika mytologiska och filosofiska teman, grupperade efter årscykeln så att du enkelt kan finna en klass som är lämplig för dig just idag! När du skriver in dig i kursen får du tillgång till 48 klasser (mellan 30-120 minuter långa) inspirerade av yogiska visdomskvaliteter som:

* Ganesha

* Saraswati

* Shiva

* Parvati

* Lakshmi

* Hanuman

* Krishna

* Durga

* Kali

* Dasa Mahavidyas

Under årets gång firas olika festivaler och "födelsedagar" (så kallade jayantis) tillägnade dessa gudomar/visdomskvaliteter. Ganesha firas exempelvis i januari, Saraswati i februari, Shiva i mars och Kali i december. Under den här tiden anses energin av den specifika visdomskvaliteten vara speciellt närvarande och kraftfull och det är då fördelaktigt för oss att arbeta med den. Klasserna är grupperade under en viss visdomskvalitet och placerade i en ordning som följer årsrytmen av naturligt firande.

För dig som vill förstå, förkroppliga och kanske även förmedla yogisk filosofi och mytologi är det här klassbiblioteket ett måste. Det är min önskan att det ska utmana och inspirera dig under många kommande år!


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i 20 år. Hon håller en MA i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen. Hon undervisar filosofidelen av flertalet yogalärarutbildningar i Sverige och arbetar för närvarande på sin doktorsavhandling vid Umeå Universitet.


Course CurriculumFrequently Asked Questions


När börjar och avslutas kursen?
Närhelst du vill! Du studerar och praktiserar i egen takt och kan återvända till klasserna om och om igen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
När du skrivit in dig på kursen har du livstids tillgång till allt material.

Varmt välkommen att praktisera med Saraswati-Studies, där du är!

Get started now!