Somatik och Filosofi

en holistisk fördjupningskurs i yoga

I den här kursen, som ursprungligen hölls som en terminskurs via zoom, blandas somatik, filosofi, mytologi, tantrisk meditation och mantra i långa, lekfulla och djupgående klasser som lovar att både utmana och inspirera. Kursen innehåller 10 stycken 120-minutersklasser, var och en med ett tema satt efter årstid, astrologiska förutsättningar och hinduiska högtider. De är perfekta för dig som letar efter nya rörelse och tanke-mönster!

I den här kursen lär du känna yogiska visdomskvaliteter som Ganesha, Saraswati, Vishnu, Shiva, Durga, Hanuman, Lalita Tripura Sundari, Bagalamukhi och Matangi.


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i mer än 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen. Hon undervisar filosofidelen av flertalet yogalärarutbildningar i Sverige och arbetar för närvarande på sin doktorsavhandling vid Umeå Universitet.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
När du köper kursen får du omedelbart tillgång till alla klasserna, som du sedan behåller och kan återvända till närhelst du vill.
Vad gör jag om jag har personliga frågor?
Tova svarar gärna på dina frågor och är tillgänglig via mail.

Varmt välkommen till Saraswati Studies- för den kunskap som befriar!

Get started now!