Modern Mystiker

ett helgretreat för väckandet av det universella hjärtat

De mörka dagarna strax innan vintersolståndet undervisade jag ett retreat menat att sätta oss i relation till några av världens största andliga mystiker. Genom asana, mantra, mudra, meditation och poesi fördes deltagarna djupt in i det egna hjärtat, såväl som i dess universella motsvarighet. Nu har du möjlighet att ta del av undervisningen i efterhand.

Om du är nyfiken på hur världens mystiska traditioner relaterar till varandra och hur du kan väcka den andliga potential som är din mänskliga födslorätt, är det här ett retreat för dig. Du kan göra det över en helg eller dela upp undervisningen över en längre period. Du kan återkomma till sessionerna precis när du vill.

Kursen består av 4 klasser som alla är 2 timmar långa, med tema:

*Sri Ramakrishna och Kali

*Lal Ded och Shiva

*Teresa av Avila och Kristus

*Rumi och den inre älskade

Klasserna finns både som videoupptagning och som audiofil så du kan välja att lyssna på dem, var du än befinner dig. Två av klasserna (de som spelades in på förmiddagen, är mer fysiskt aktiva och de två eftermiddagsklasserna är lugnare).

Du får även tillgång till en Powerpoint med mantran och poesi.


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i mer än 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen. Hon undervisar filosofidelen av flertalet yogalärarutbildningar i Sverige och arbetar för närvarande på sin doktorsavhandling vid Umeå Universitet.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Du startar kursen när du vill, studerar i egen takt och behåller allt material.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Så länge du vill. Allt material är dessutom nedladdningsbart.
Var vänder jag mig om jag har frågor?
Tova svarar med glädje på dina frågor via mail inom en dag eller två.

Välkommen till dina fördjupade studier i yoga, tantra och mysticism!

Get started now!