Förkroppsligad Förståelse- en terminskurs i yoga, meditation och filosofi

En terminskurs i Yoga som varje vecka ger dig tillgång till en 120 minuters klass med guidad asana, pranayama, meditation och mantra. Varje klass byggs kring ett filosofiskt tema som är aktuellt i tiden och grundar den fysiska utövningen in i en känsla av sammanhang. En del klasser är mer utmanande, andra lugnare och med syfte att ge återhämtning. Men de menar alltid att förankra din närvaro i kroppen och låta dig komma hem till en plats av både stillhet och inspirerad kreativitet.

Klasserna ges live via zoom på söndagar kl.10-12 och läggs sedan upp på plattformen, där de finns kvar resten av terminen. De läggs upp både som ljudinspelningar och videoupptagningar.


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i närmare 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Kursen startar under v. 4. Sedan kommer en 120 minuters klass att laddas under 8 veckor. En del bonusklasser kan också dyka upp! Du kan göra alla klasser när och hur många gånger du vill.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till allt kursmaterial fram till slutet av maj 2021.
Var vänder jag mig om jag har frågor?
Tova svarar med glädje på frågor, oftast inom en dag. Du kontaktar henne genom onlineplattformen.

Varmt välkommen att fördjupa dina yogastudier tillsammans med mig. Vi möts där du är!

Get started now!