Dasa Mahavidyas - de tio visdomsgudinnorna

en fördjupningskurs i klassisk tantrisk filosofi och gudinnepraktik

Dasa Maha Vidya betyder Tio Stora Visdomar och avbildas i klassisk tantrisk tradition som ett gäng minst sagt makabra gudinnor. Några av dem är välkända, såsom Kali och Tara, andra mer obskyra som Bagalamukhi och Matangi. Men de representerar alla både stadier i den kosmiska evolutionen såväl som den mänskliga andliga utvecklingen. Därför kan de kallas både visdomsplatåer, kosmiska krafter och kundalinis ansikten. För dig som är intresserad av att förstå ickedualistisk tantrisk filosofi och Sakta-traditionens mer esoteriska delar erbjuder den här kursen en möjlighet du inte vill missa! Genom den får du tillgång till:

* 11 videoföreläsningar (25-45 min)

* Initierade mantran

* Meditationsövningar

* Reflektionsövningar

* Skrivet material om klassisk tantra

* Skrivet material om varje individuell Mahavidya

Som alltid är intentionen med undervisningen inte endast att ge tillgång till och uttolka information som annars kan vara svår att få tillgång till och förstå, utan att bistå verklig transformation och erbjuda den kunskap som befriar.


 

Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i i Göteborg i mer än 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, specialiserad inom yoga och tantra i klassiska och samtida former. Tova besitter en unik förmåga att presentera komplicerade filosofiska idéer på ett lättillgängligt, humoristiskt och ömt vis. Hon undervisar filosofidelen på flertalet yogalärarutbildningar i Sverige, är vetenskapligt publicerad och arbetar för närvarande på sin doktorsavhandling vid Umeå Universitet.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Kursen är upplagd så att du kan studera i din egen takt, utan brådska och utan moment som behöver slutföras innan du kan gå vidare.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till onlineplattformen så länge du behöver. Alla föreläsningar och textdokument är även nedladdningsbara, så att du kan komma tillbaka till dem precis när du önskar.
Vad gör jag om jag har personliga frågor?
Tova finns tillgänglig via mail och svarar med glädje på frågor. Du kan även boka in ett online eller telefonmöte med henne vid behov.

Introduktionsföreläsning Dasa Mahavidyas

Mytologisk bakgrund och kursens innehåll


Get started now!