Asana, mantra och mytologi

ett klassbibliotek för inspiration och utveckling

Har du någonsin önskat dig ett bibliotek fullt med asana-sekvenser, mytologi, mantra, mudra och meditation som du kan återvända till närhelst du behöver inspireras? Jag har skapat just det, så att du kan hålla en regelbunden praxis hemmavid, med en variation av klasser som som passar varje sinnesstämning och som du får behålla så länge du vill.

Biblioteket innehåller 21 klasser med olika mytologiska teman och asana fokus. De allra flesta är kring 60 minuter, men några är kortare eller längre, så att du kan välja efter din tidsram för dagen.


Your Instructor


Tova Olsson
Tova Olsson

Tova har undervisat yoga, meditation och filosofi i Göteborg med omnejd i närmare 15 år. Hon håller en master i religionsvetenskap från Göteborgs Universitet, är vetenskapligt publicerad och specialiserad inom yoga och tantra i klassiska såväl som kontemporära former. Tova håller en unik förmåga att tala om avancerade filosofiska begrepp på ett lättförståeligt och tillgängligt vis, samt att grunda det intellektuella och abstrakta i den fysiska, påtagliga upplevelsen.


Frequently Asked Questions


När börjar och slutar kursen?
Du studerar i din egen takt och behåller allt material, så länge du vill.
Hur länge har jag tillgång till klasserna?
Klasserna är dina att behålla och återvända till närhelst du vill.

Vare sig du är nybörjare, en nyfiken utövare eller en erfaren lärare, varmt välkommen att studera tillsammans med Saraswati studies!

Get started now!